Мени

БОИТЕ НА ПЛАЖАТА ВО ВАШИОТ ДОМ

Како што поминува уште една летна сезона ние ви даваме предлог како суптилно да го задржите амбиентот на плажа преку целата
година во вашиот ентериер. Ова е еден внатрешен дизајн на апартман во кој се применува внимателен и емотивен пристап во изборот на колор палетата за да се постигне тој ефект.
Иако доминираат белите површини во комбинација со елементи од дрво, во нив суптилно се инкорпорирани и боите на плажата, давајки топлина, разиграност и лежерна удобност на дизајнот. Плаво-тиркизните и песочните
нијанси во приказната ја скокоткаат вашата фантазија за следното летото

Сортирање