Мени

КРЕАТИВНО РАБОТНО КАТЧЕ ВО ДОМОТ

Како од минимум слободен простор да се создаде функционална работна површина со стил?

Со рацинално искористување на слободниот простор на ѕидот или аглот од собата и
нивно едноставно и организирано уредување може да созадеме инспиративно работно
катче во домот. Потребно е само соодветна работна површина која ќе се вклопи во
аголот или ќе се потпре на ѕидот, неколку полици и малку креативност и
имагинација. Убаво дизајнираниот простор ја поттикнува креативната мисла и
слободниот дух.
Пронајдете инспирација од следните примери и креирајте го вашето место за
работа.


Сортирање