Мени
Кариера

Кариера

ДОТ Архитекти има потреба од архитект-оперативец.
Основните одговорности вклучуваат: Разработка на концепти , шеми и сите останати технички фази од проектот Работа на терен и надзор, контрола и следење на проектот.
Потребни квалификации :
-Дипломиран инженер архитект од акредитирана институција
-Работно искуство минимум од 3 години во струката. 
-Познавање и искуство со AUTO CAD Skech Up, 3DS Max, V-Ray, Adobe Photoshop, Adobe illustrator и MS Office.
-Познавање на концептуален дизајн и градежна документација
-Силен вештини за решавање на проблеми и способност да соработуваат со другите членови на тимот но и за самостојна работа
-Кандидатот треба да поседува подготвеност за работа со рокови, организирање, раководење и координирање во рамки на овластувањата како и способност за тимска работа.
-Искуство и познавање градежни материјали, градежни регулативи, изведбени детали
-Одлично усмени и писмени комуникациски вештини-Одлично познавање на Англиски јазик

Само кандидатите што ќе влезат во потесен круг на избор кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.

АПЛИЦИРАЈ

ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ СО БАРАНИТЕ ПОДАТОЦИ И ПРИТИСНЕТЕ НА КОПЧЕТО “ИСПРАТИ”. НИЕ ЌЕ СЕ ОБИДЕМЕ ДА ВИ ОДГОВОРИМЕ ВО НАЈКУС МОЖЕН РОК.