Мени

ОАЗА ВО ВАШИОТ ДВОР

Како да го адаптирате вашиот двор во релаксирачко катче?

Дали сте сонувале за место на отворено во кое можете да се собирате за забава, вечера или пак за мирно лично повлекување?
Ние ви нудиме идеи за да го трансформирате  вашиот двор во совршен рај, преку различни примери на дизајни  кој ќе го претворат вашиот двор во прилагодена оаза. Овие мали структури нудат експанзивно продолжување на домот преку целата година. 

Сортирање