Мени

Ентериер 3 - Охрид

ОБЈЕКТ:
Ентериер 3

ЛОКАЦИЈА:
Охрид

ГОДИНА:
2013

ОПИС:
Светол и топол потровје
Ентериерот на ова поткровје е едноставен модерен и светол. Низ целиот простор користени се свежи и пастелни бои просторно прилагоден мебел од светло дрво како и многубројни декоративни елементи, целиот овој склоп креира пространост и пријатна атмосфера.  Креиран е  отворен план но со јасна комникација помеѓу влезот, дневната соба, терпезаријата и кујната. Подот од светло дрво се појавува низ целиот стан  и претставува спој помеѓу различните функционални единки. Ентериерот на ова поткровје е проектирано со цел максимално да се искористат малата површина, ниските висини и големот количество на природна светлина.

Сортирање