Мени

ПРОМЕДИКА Медикал Центар

ОБЈЕКТ:
ПРОМЕДИКА Медикал Центар

ЛОКАЦИЈА:
Скопје

ГОДИНА:
2012

ОПИС:
Реконструкција и реорганизација на дел од одделот за општа медицина е изведен на постоечки објект во кој се наоѓа Промедика медикал центар. Функционалното решение опфаќа организација на содржините за прием на пациенти (рецепција и чекалници), аптека, магацин, како и пренамена на дел од постојните ординации.

Сортирање