Мени

Индивидуална Куќа Трнодол

ОБЈЕКТ:
Индивидуална Куќа Трнодол

ЛОКАЦИЈА:
Скопје

ГОДИНА:
2011

ОПИС:
ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА
Во поновото време скапите материјали не се императив за есклузивноста, туку уникатноста и печатот на самиот дизајнерски тим.

Сортирање